Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Gri rengi oluştururken parafin ve siyahın yüzı teselsül eklenen vesair renklerden yeğin olarak kullanılan renk alt tonu olarak öne çıkar. Renk formulünde yeşil nicelikı faik ise yeşil zir tonlu evet, kırmızı nispetı etkili ise pembe alt tonlu evet olarak düşünebilirsiniz. En çok yeğleme edilen gri duvar boyası renklerine bölüm atın, dekorasyon blogları ve dergilerinden kuruntu alın. Gri Renk Duvar Boyası Hangi Odalarda Tercih Edilebilir?

Siz de aşiyan dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine mevki katmak isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda tefavüt yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge kıvraklık katarken hem bile sahaın aydınlanmasını esenlayarak hararetli renk kullanmaı mümkün kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde istimal etmek kolaylaşıyor. 

Bohem Tempo Nedir? Dar dekorasyonlarında yaratıcılık ve huzurlu bir hava yaratmayı hacısı hocası lüzum. İnsanlar ev bark dekorasyonlarına umumiyetle tarzlarına…

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit üzere gayrı renklerle uyumlu bir renktir.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz balkı renklerden birisi. Ancak kasvetli bir ortam yaratmamak kucakin çok özen etmeniz müstelzim renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok nazarıitibar etmeniz gerekmektedir.

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda sarih gri, bej, krem rengi, kahverengi gibi renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Renklerin özellikleri yakınlarında bilindiğinde ve dekorasyon konusundaki ipuçları uygulanmış olduğunda ömür alanları sprey boya zamansız birer mekan olarak zıtmıza çıkarken bedii ögelerle desteklenebilir.

Antrasit renk ocak dekorasyonunda halıdan ocaklık dolabına, duvar boyasından kayırma ağırlıkmlarına denli kullanılan entegrasyon renkleri içinde kendine bucak edinmiş renk olarak bayağı özen çekiyor.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi kabil neutren renkler antrasit renkle bir araya geldiğinde sakin ve erinçli bir platform oluşturur. Bu kombinasyon ev sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Antrasit renk dekorasyonda çağdaş ve yapmacık bir esinti oluşturma dair olabildiğince kuvvetli bir seçenektir. Bu renk tonunun yürütüm alanları geniş antrasit duvar boyas bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık sunar.

Antrasit rengi halı Antrasit, ev dekorasyonu içinde tüm kayıt ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile bayağı kullanışlı ve süsleyici bir hayat kayranı tasarlayabilirsiniz.

Baki olarak mütebeddil trendlere bakarak kullanıcılar koridorlarını istedikleri devir boyama şansları vardır.

Eğer ev bark dekorasyonunda açık gri tonlarını yeğleme edecekseniz size önerimiz, nazarıitibar çekici ve canlı renkler yardımıyla alandaki hareketi sağlamlamanız evet.

Halı seçimlerinde antrasit tonları sprey boya zeminde derinlik ve hararet katkısızlarken aynı zamanda möble ve öbür tezyinî unsurlarla intibak içre kabil.

Report this wiki page