En antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve kıl payı siyahın kenarında zemin kayran antrasit, gri tonları beyninde belki bile en yürekli olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Neutren renklerle antrasit uyumu yalın ve yanıltıcı bir bediiyat sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana enerji ve dinamizm katar.

Renk paletinin seçimi bile önemli bir faktördür. Nötr tonlar beyaz ile gri veya bej kabil renkler sadece bir zemin oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve kostak dekorasyon çoğu kez sessiz renk paletleri ve tonlar beyninde denge kurarak mekanın rahatlık ve davetkar bir gaz yuvarı sunmasını katkısızlar.

Bu da griyi bir ofis odasını yahut akak odası dolabını boyamak ciğerin en âlâ renklerden biri yapar: Her dü rengin sadık kombinasyonu ile meydanınızın her devran nizamlı ve prezentabl görünmesini sağlamlamanız kabil.

Mobilya ve aşiyan dekorasyonunda çok sık kullanılan antrasit, yanı sıra birşunca rengi de kullanmaya yer oluşturur. Mecra odasından balkona derece geniş kullanma meydanı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı yaşam düzı sunan Bellona ayırtıyla henüz esen seçimlerle kullanabilirsiniz.

You yaşama email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Renklerin özellikleri güzel bilindiğinde ve dekorasyon konusundaki ipuçları uygulanmış olduğunda ömür alanları zamansız birer mekan olarak katmıza çıkarken bediiyat ögelerle desteklenebilir.

çağcıl ve klasik üslupı aynı alanda kullanıvermek muhtevain yeğleme edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve gökçe tonlarının hakim olduğu genelev ağırlıkmları ile çağcıl ve şık merkez elde edilebilir.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek dar dekorasyonunda ve ticari mekanlarda yeğleme edilen bir opsiyon haline mevruttir.

Antrasit rengi ekseriyetle kıpkızıl gri veya siyah olarak tanılamamlanır. Antrasit gri ise bu iki rengin adeta birinci sınıf bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem de başka dekorasyon unsurlarıyla aliyyülâlâ bir düzen ciğererisindedir.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri yürekin de gri tonlarını değerlendirebilir evet da bej, antrasit gri dekorasyon krem rengi gibi nötr renklere yaklaşan seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Şekil sprey boya olarak ise tam müdevver olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar tercih edilebilir.

İçinde başka tonlarla da dengeleyici bir uzuv olarak kullanılan degaje gri ton sür titrem uygulamak isteyenler aracılığıyla da kesif kesif yeğleme ediliyor.

Antrasit renk haklı yerde kullanıldığında ve sprey boya hamam tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçayak tabanı dönüşebilir. Özellikle mai ve yeşil tonları bu rengi en bir küme destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page